| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new sfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Kinga" <k...@g...SKASUJ-TO.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: co to jest i czym to ewentualnie zastapic? Date: Thu, 8 Jan 2004 17:54:03 +0000 (UTC) Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl Lines: 12 Message-ID: <btk5fr$rs1$1@inews.gazeta.pl> References: <bthu6b$p2t$1@news.onet.pl> <8...@y...com> <j...@4...com> <1...@y...com> <070120042310492064%wlalos@onet.pl> <bti091$bde$1@inews.gazeta.pl> <070120042326318553%wlalos@onet.pl> NNTP-Posting-Host: host215-26.crowley.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1073584443 28545 172.20.26.239 (8 Jan 2004 17:54:03 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 8 Jan 2004 17:54:03 +0000 (UTC) X-User: kindzie X-Remote-IP: host215-26.crowley.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:186136 Ukryj nagłówki > Niegdyś kwaśna śmietana to był świeży tłuszcz zbierany z kwaśnego | |
Zobacz także