Data: 2001-11-04 21:02:22
Temat: Re: co to jest paleczka cytrynowa?/kuchnia chinska?/
Od: b...@d...com.pl (Herbatka)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
To: <p...@n...pl>
Sent: Sunday, November 04, 2001 10:05 PM
Subject: Re: co to jest paleczka cytrynowa?/kuchnia chinska?/
> W ogole lacina by byla niezlym wyjsciem na nasze terminolgiczne klopoty !
>
> (albo esperanto, ale nie wiem czy sie taxynomie w tytym rozwinela byla...)
>
> Effwcia
>
> --
> Niesz !
>
Zupelnie powaznie mowiac - popieram - jezyk wymarly i zapomniany wprawdzie
;-) ale w terminologii biologicznej ciagle uzywany i uniwersalny. A ze
reprezentujemy rozne srodowiska, dialekty, miejsca zamieszkania - wspolna
plaszczyzna sie przydaje ;-) W kazdym razie staram sie zawsze podawac
lacinska nazwe, jesli chodzi o jakies skladniki magiczne ;-)
Herbatka
galeria grupy kulinarnej: http://www.pl-rec-kuchnia.prv.pl/
jesli chcesz dodac do niej swoje zdjecie - przeslij je na adres:
b...@d...com.pl
>
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|