Data: 2005-11-08 17:35:16
Temat: Re: co z miodu?
Od: t...@g...pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
Krysia Thompson wrote:
>On Tue, 08 Nov 2005 08:14:57 +0100, aniared
><a...@n...pl> wrote:
>
>
>
>>Krysia Thompson napisa?(a):
>>
>>
>>
>>>Eeee, takich, zeby smakowalo :P ja niczego nie
>>>waze/mierze...zaczynam od takiego duzego imbryka szklanego
>>>herbacianego, wlewam wode , poczekam az ostygnie, dodaje chyba ze
>>>dwie lyzki wody
>>>
>>>
>>Krysiu, ?eby nie by?o potem ?e nie uwa?a?am i ?ebym nie musia?a ZNOWU
>>jakich? sreber czy?ci?! :)
>>O?mielam si? zauwa?y?, ?e jednak ilo?? wody odmierzasz do?? dok?adnie:
>>jeden du?y imbryk wody + jeszcze dwie ?y?ki ;)
>>
>>
>
>
>Bo to specjalna woda...miodowa, hehehehe...popatrz , nikt nie
>zauwazyl! na innej grupie tez podala przepis piszac, ze trzeba
>dodac 10 deko i dobrze rozdrobnic :)
>
>
Ja zauwazylam, ale co tam bede pisac, juz przyzwyczajonam ;)
Kot, glodny
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|