Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia co zrobić z 'kipiącym' miodem Re: co zrobić z 'kipiącym' miodem

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: co zrobić z 'kipiącym' miodem

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!.POSTED!not-for-mail
From: Animka <a...@t...wp.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: co zrobić z 'kipiącym' miodem
Date: Wed, 5 Apr 2017 00:02:42 +0200
Organization: ICM, Uniwersytet Warszawski
Lines: 43
Message-ID: <oc156f$iqm$1@news.icm.edu.pl>
References: <58dff053$0$15191$65785112@news.neostrada.pl>
<obov8l$s02$1@usenet.news.interia.pl>
<58e15ea3$0$15193$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
<58e28df0$0$15198$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
NNTP-Posting-Host: 89-72-44-91.dynamic.chello.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.icm.edu.pl 1491343375 19286 89.72.44.91 (4 Apr 2017 22:02:55 GMT)
X-Complaints-To: u...@n...icm.edu.pl
NNTP-Posting-Date: Tue, 4 Apr 2017 22:02:55 +0000 (UTC)
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; rv:45.0) Gecko/20100101 Thunderbird/45.8.0
Hamster/2.1.0.11
In-Reply-To: <o...@t...home>
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:375938
Ukryj nagłówki

W dniu 2017-04-04 o 21:46, Trefniś pisze:
> W dniu .04.2017 o 20:01 Krycha <k...@p...onet.pl> pisze:
>
>> W dniu 02.04.2017 o 23:13, Trefniś pisze:
>>> W dniu .04.2017 o 22:27 Krycha <k...@p...onet.pl> pisze:
>>>
>>>> W dniu 01.04.2017 o 21:32, Stokrotka pisze:
>>>>> Może fermentuje?
>>>>> Zrub miud pitny.
>>>>
>>>> A może przerwać, jeżeli to fermentacja, poddając miód temperaturze?
>>>
>>> Miód straci swoje zdrowotne cechy.
>>> Będziesz miała smaczniejszy cukier :)
>>>
>>> Może to coś pomoże:
>>>
>>> http://pszczelarstwo.hazuka.pl/miod/sfermentowany-mi
od
>>
>> To może być przyczyna, że był za świeży.
>> No i nalany zbyt do pełna.
>>
>>>
>>> http://www.miodybartkowiaka.pl/node/183
>>>
>>> Wydaje się, że decydujący jest smak miodu. Jeśli obrzydliwy - wyrzucić.
>>
>> Nie jest obrzydliwy, ale jakiś dziwny w smaku.
>
> Jeśli drożdżowy posmak, to jeszcze nic złego się nie dzieje.
> Ale radzę przenieść do lodówki (3..5 st. C).
> Tylko musisz uważać, żywe drożdże nie są zdrowe po spożyciu.

Muszę dodać, że jak z drożdżami to i lodowka nie pomoże żeby nie
kipialo, rosło.

>
> Jeśli posmak winny/alkoholowy, też raczej nic złego. Też do lodówki.
>


--
animka

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
05.04 i...@g...pl
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?