Data: 2004-07-24 14:13:48
Temat: Re: cukinia - purre - papka - pycha - JAK?
Od: "Tulipanna" <a...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Irro" <Z...@n...pl> napisał w
wiadomości news:cdoht5$on0$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witajcie
> Jakiś czas temu we Francji jadłem jako część dania głównego cukinię -
"pure"
> Zrobiłem taka sobie - na czuja - sam w domu: starta na tarce, smazona na
> oliwie, sol, pieprz i tyle, aż zupełnie zmięknie i zrobi się papka.
> PRZEPYSZNA! (chociaż chyba ta we francji mi chyba jeszcze bardziej
> smakowała)
a ja mam pytanko na jakich dziurkach trzeć? Na tych najmniejszych czy na
średnich?
Pozdrawiam Aga- glodna niemilosiernie :))
|