Data: 2001-09-10 14:51:07
Temat: Re: czerwone wino
Od: "Vefour" <h...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
wiesz, masz klopot, bo jak ci bardzo nie smakuje, to nawet uzycie tego
trunku do sosu (alkohol niby wyparuje, ale smak i aromat pozostaje, nawet
przy 100 procentowwej redukcji) jest dyskusyjne. Zastosowalbym stara
metoda - skladniki ktorych nie akceptujemy wyrzucamy. Brutalne, ale na
dluzsza mete rozsadne.
Pozdrawiam,
V.
"Anna Sekulska" <A...@w...pl> wrote in message
news:7DB096696361D511B31D00508B624D8D0E9770@WAWBDC..
.
> Witam,
> mam problem wyglądający jak pół butelki czerwonego wytrawnego wina.
> Nie wiem mianowicie co z nim zrobić, bo jak dla mnie do wypicia się nie
> nadaje (za wytrawne) a szkoda mi wylewać. Kolega miał dobre chęci ale w
> gusta nie trafił i wypił sam tylko połowę.
> Do czego mogę zużyć?
>
> Anna Sekulska
> a...@w...pl
> --
> Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
>
|