Data: 2005-05-24 16:44:29
Temat: Re: czy dodatki do ...............
Od: Kruszyzna <k...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Pewnego pięknego dnia, a był(a) to sobota, 21 maja 2005 21:07 użytkownik
Waldemar Krzok, sącząc kawkę, wyklepał:
> to jak długo malretujesz pieczarki na patelni? Bo ja też nigdy dłużej
> niż 5-6 minut, inaczej robią się wiórki pieczarkowe :-)
Nie no, króciutko oczywiście, tak na wszelki wypadek :)
> Jedyna różnica między surowymi i już upieczonymi jest taka, że na
> patelni smażysz normalnie z tłuszczem, na pizzy są "suche", więc inaczej
> smakują.
>
A widzisz, to jest dla mnie argument. Inaczej smakują, więc czas sprawdzić
ten smak.
Krusz.
z Lechem Mocnym. W sumie niezłym.
--
Kruszyna
#GG 3084947
"Primum non stresere..."
|