Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail
From: "Andrzej" <a...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: czy ktoś ma ?
Date: Wed, 11 Oct 2006 19:37:06 +0200
Organization: Onet.pl
Lines: 34
Message-ID: <egja44$94v$1@news.onet.pl>
References: <egiv6v$6uo$1@news.onet.pl> <egj7eo$vui$1@news.onet.pl>
<egj924$5kl$1@news.onet.pl> <egj9r9$81h$1@news.onet.pl>
NNTP-Posting-Host: r7.ists.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=response
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.onet.pl 1160588228 9375 87.239.216.17 (11 Oct 2006 17:37:08 GMT)
X-Complaints-To: u...@n...onet.pl
NNTP-Posting-Date: Wed, 11 Oct 2006 17:37:08 +0000 (UTC)
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
X-Sender: 3OeRT6o6uDaHBYaBfGQsd/JZDVjEvX/P
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:280014
Ukryj nagłówki
Użytkownik "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:egj9r9$81h$1@news.onet.pl...
> Użytkownik "Andrzej" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:egj924$5kl$1@news.onet.pl...
>>
>> Użytkownik "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> napisał w
>> wiadomości news:egj7eo$vui$1@news.onet.pl...
>>> Użytkownik "Andrzej" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
>>> news:egiv6v$6uo$1@news.onet.pl...
>>>> Czy macie proporcje ile można zrobić pierogów z jakiej ilości mąki,
>>>> oczywiście pierogi " standartowej wielkości "
>>>
>>> A jaka to jest "standardowa wielkość"?
>>>
>>> Hint: Zrób pierogi z pół kg mąki, powiedz nam: przepis, jak wielkie
>>> robiłeś (czym wycinałeś itd.) i podaj ile wyszło.
>>>
>>> DJD
>>
>> no bardzo śmieszne, ale widać na więcej cie nie stać ( niektórzy tak
>> mają, ale tacy też muszą niestety być :( )
>
> Docinka miła, wpisze sobie do kolekcji.
>
> A ty ciągle nie zdefiniowałeś, co to jest "standardowa wielkość". Bo jak
> dla mnie, to kupne czy barowe sa dziwnie małe. W domu u mnie gotuje sie
> znacznie większe.
>
> Więc jakie wg ciebie sa "standardowe"?
skoro gotujesz znacznie większe to powiedz jak jest ilość z jakiej wielkości
mąki ?
|