Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl!
atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "PabloGT" <p...@i...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: czy to się uda - kolacja rocznicowa
Date: Fri, 20 Apr 2007 12:37:55 +0200
Organization: pk
Lines: 32
Message-ID: <f0a56a$jfm$1@atlantis.news.tpi.pl>
References: <1176968550.462321@slbhw0> <f07kvr$n15$1@news.interia.pl>
<f088kn$ujd$3@news.onet.pl> <f08e8v$lfq$3@news.interia.pl>
<f09vq6$kqm$1@news.onet.pl>
Reply-To: "PabloGT" <p...@i...pl>
NNTP-Posting-Host: aczw101.neoplus.adsl.tpnet.pl
X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1177065482 19958 83.11.232.101 (20 Apr 2007 10:38:02
GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Fri, 20 Apr 2007 10:38:02 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3028
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3028
X-RFC2646: Format=Flowed; Response
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:295288
Ukryj nagłówki
Użytkownik <a...@o...eu> napisał w wiadomości
news:f09vq6$kqm$1@news.onet.pl...
>> a i jeszcze jedno moze ten wątek dla ciebie za trudny . polecam ten
>> poniżej o zapiekance . jest tam odpowiedni temat i towarzycho.
>
> Jeżeli przeszkadzają Ci wątki z kostkami itp to ich po prostu nie czytaj i
> nie wypowiadaj się. Nikt Ci nie każe. A jak się już odzywasz w wątku Twoim
> zdaniem wartym uwagi, to pisz chociaż na temat a nie strugaj wielkiego i
> wszechwiedzącego kucharza, którym jak sam napisałeś nie jesteś. Wnieś coś
> dobrego do tej grupy. Jakieś przepisy, rady dla mniej obytych w kuchni a
> nie tylko marudzisz że kotś używa kostki i innych półproduktów. I tak ten
> co używa kostek będzie ich używał, więc po co siejesz zamęt i
> nieżyczliwość?
>
witam!
I też tak uważam, że taka grupa jest po to aby ktoś dowiedział się np. jak
gotuje sie wode na herbate....
Skąd wiemy, że sprytny i umiejący czytać 6-scio latek chce zrobic dla mamy
jak przyjdzie z pracy
herbate, zapiekanke albo chateaubriand.
W sumie chodzi o to aby rzucić przepis i czekac na jego modyfikacje
bardziej lub mniej udane pożniej na pochwały albo opier-papier, lub też
kotoś kto szuka pomocy jak zrobic to i tamto i ją otrzyma.
Nie ma zadnego towarzycha, nie ma zadnych sosów chyba że w kuchni i much w
nosie.
pablogt
|