| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfe ed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "morghul" <t...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: czym zastapic estragon Date: Sun, 5 Feb 2006 02:16:00 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 8 Message-ID: <ds3jkk$lee$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <c1460$43e51f27$d4ba57cf$30969@news.chello.pl> NNTP-Posting-Host: alfa.sinus.one.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=response Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1139102165 21966 83.168.111.62 (5 Feb 2006 01:16:05 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 5 Feb 2006 01:16:05 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:259466 Ukryj nagłówki Może warto spróbować z namoczonym w odrobinie zimnej wody przez jakiś czas, | |
Zobacz także