Data: 2002-03-17 00:50:50
Temat: Re: dawnakuchnia-wielkanoc
Od: "Bozena" <b...@s...pw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> OK, ide odkroic kawalek, i opisze wrazenia....
> ...Nie wyczuwa sie smaku piwa osobno, ale jest to drozdzowo smakujacy
chleb, ma
> taki "domowy smak", jest dosc slodki, chrupka skorka i dosc mokry, nie
kruszacy
> sie srodek, ale bardzo smaczny. Na przyklad dobry bylby do zupy cebulowej,
albo
> do zurku, albo do fasoli, albo do wymazywania sosu ...mniam, juz 3 kawalki
> zjadlam z maslem. Z miodem tez bylby dobry, ale trzeba go zjesc tego
samego
> dnia.
chyba juz wiem, co wyprobuje, gdy tylko dojade do domu ;o))) Dzieki za
dokladny opis. A fotke gdzie mozna obejrzec?
Bozenka z Wilna :o)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ICQ 81838200 http://bozena.samorzad.pw.edu.pl
FAQ : http://bozena.samorzad.pw.edu.pl/faq/index.html
Archiwum: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|