Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia dlaczego? Re: dlaczego?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: dlaczego?

« poprzedni post
Data: 2002-10-22 13:51:12
Temat: Re: dlaczego?
Od: "AsiaS" <a...@n...pro.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki

Użytkownik "Tomek Głowacki"
> to, żeby powstrzymać rozwój różnych bakterii/wirusów (salmonella itp.)

Naprawdę salmonella może się wziąć ot tak z niczego w zupie
która raz już była gotowana???
--
Pozdrawiam
Asia, zdziwiona i niedowierzająca



 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
22.10 zbigniewx
26.10 Vicky S.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6