Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.nask.pl!new
s.nask.org.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-m
ail
From: MadDeser <prosiaczek@gm_wytnij_ail.com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: dlaczego akurat ta grupa powoli staje się nie do zniesienia ??
Date: Tue, 30 Jan 2007 12:16:17 +0100
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 27
Message-ID: <epn9s9$mqn$1@nemesis.news.tpi.pl>
References: <epl19o$k45$1@atlantis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: nat02.klonex.com.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1170156233 23383 195.117.203.210 (30 Jan 2007 11:23:53
GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Tue, 30 Jan 2007 11:23:53 +0000 (UTC)
User-Agent: Thunderbird 1.5.0.9 (Windows/20061207)
In-Reply-To: <epl19o$k45$1@atlantis.news.tpi.pl>
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:289853
Ukryj nagłówki
Soad wrote:
[...]
> Czytam grupę od kilku lat (nie
> za często piszę, ale była dla mnie ważna, korzystałam z jej porad) i nagle
> od jakiegoś czasu to jakiś koszmar. Proszę, wszyskie Ikselki, Panslawisty
> itd, jest tyle grup "hyde parkowych" może tam się wyszalej(cie).
[...]
Witam Wszystkich,
Jestem w podobnej sytuacji. Nie pisuję ale czytam. Przez długi czas
grupa była dla mnie źródłem cennych porad a od jakiegoś czasu po prostu
ręce opadają jak czyta się posty tych ludzi. Wiele osób darzyłem
sympatią choćby za sposób, w jaki pisali o różnych potrawach. Niestety,
ostatnio coraz mniej takich wiadomości a coraz więcej szlamu.
Jak pisali przedpiścy, jedynym sposobem jest blokowanie nielubianych
nadawców i ABSOLUTNE ignorowanie ich prób prowokacji. W większości
przypadków odnosi to skutek pozytywny. Zadymiarz, gdy nikt nie reaguje
na jego zaczepki, daje sobie w końcu spokój i migruje gdzie indziej.
Obecnie wiele grup i forów jest pod ostrym obstrzałem ,,dzieci
neostrady'' i innych trolli z uwagi na coraz większe upowszechnienie się
internetu - trzeba po prostu przeczekać :(
Pozdrowienia dla wszystkich entuzjastów kuchni
--
Ogłaszam konkurs na sygnaturkę.
Główna nagroda: Będę jej używał :-)
|