Data: 2006-05-20 04:55:24
Temat: Re: dobry przepis
Od: Mikus <m...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
kraf101 wrote:
> EB wrote:
>
> > ugotowac makaron, polac oliwa i serwowac
>
> Sprostaczyłeś sprawę, bo można nie wiele więcej dodać, a efekt
> będzie powalający.
>
> Wlewamy oliwę i rozdrobnioną czuszkę na patelnie i rozgrzewamy.
> Dodajemy czosnek pokrojony w plasterki i kiedy zacznie pięknie
> pachnieć wrzucamy w to ugotowaną kluche, zamieszamy i
> zdejmujemy z ognia - koniec kropa. Eefekt gotowania będzie
> powalający. Po włosku to się nazywa Spaghetti-olio-aglio e
> poperoncino. Podobno włoszki to wpieprzaja podczas odchudzania.
> Jak posypiesz parmezanem podasz z białym chłodnym winem, każda
> baba będzie twoją włoszką.
>
> Pozdrawiam
> RAF
Faktyczne efekt bedzie powalajacy jak sie zblizysz do dziewczyny ktora
wlasnie najadla sie czosnku.
|