Data: 2006-04-16 23:12:33
Temat: Re: drożdzowe bułeczki ziołowe
Od: Magdalena Bassett <n...@b...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
AnnaBlue wrote:
> Użytkownik "Magdalena Bassett" <n...@b...com> napisał w
> wiadomości news:4442BE07.6000506@bluemoonlavender.com...
>
>>Jest to cos innego, niz to o czym Ty piszesz, ale moze Ci sie przyda jako
>>podstawa do Twojego przepisu.
>>Magdalena Bassett
>
>
> Thanks a lot of:)
> dobrej nocy:)
> Anna
>
>
U mnie dopiero popoludniu - wreszcie slonecznie, choc zimno. Wczesniej
padal grad! Wykopalam korzen chrzanu i zrobilam swiezy do szynki - jest
tak ostry, ze nie da sie go prawie jesc. Zwykle robie chrzan poznym
latem lub na jesieni, nigdy przedtem nie zdazylo mi sie robic go na
wiosne - wydaje sie, ze te wiosenne korzenie sa ostrzejsze. Czy to mozliwe?
MB
|