Data: 2000-03-22 14:58:47
Temat: Re: dziury w serze
Od: g...@i...pl (Iza i Grzegorz Wójcik)
Pokaż wszystkie nagłówki
No to ja juz nic nie rozumiem. Kiedys czytalam gdzies o tych bakteriach i
tak mi sie przypomnialo. Pamietam jedynie jeszcze tyle ze ktos walczyl o to
aby proces produkcji sera nie przebiegal w sterylnych warunkach bo wlasnie
wtedy owe dziury by nie powstaly z braku bakterii. Moze bredze ale tak to
pamietalam. Przyjmuje wasza wersje jako sprawdzona i dzieki za sprostowanie
Izabela Wójcik
> Dokladnie, gdyby byly wygryzione przez bakterie, powierzchnia wewnetrzna
> dziury nie bylaby tak idealnie gladka
>
> Przemyslaw Koziarski
>
>
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
|