Data: 2003-09-16 07:25:00
Temat: Re: gofry
Od: "Grazyna" <m...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Wiesz co? Ja już nie wierzę, że można zrobić w domu normalne chrupiące
> gofry. Robiłam z róznych przepisów podawanych tu na grupie. Z wodą, z
> mlekiem, z margaryną rozpuszczoną, z rozpuszczonym masłem, w wodą
mineralną
> itd. itp. i za każdym razem wychodzą mniej lub bardziej flakowate
naleśniki.
> Na razie dałam sobie spokój aczkolwiek jakie bym nie zrobiła rodzina zjada
z
> apetytem.
> Pozdrawiam - Gośka z Lublina
>
> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Moje ZAWSZE wychodza chrupiace. Jedyny warunek - po wyjeciu z gofrownicy
musza miec dostep powiertza z obu stron, zeby lekko odparowaly. Dopiero
wystygniete mozna ulozyc jeden na drugim
Grazyna
|