| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.atman.pl!newsfeed.tpinterne t.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Studencik" <S...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: gotowanie na parze Date: Thu, 12 Aug 2004 21:44:07 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 5 Message-ID: <cfgh98$nl5$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <cfclv2$8j3$1@atlantis.news.tpi.pl> <411a1f07$1@news.home.net.pl> NNTP-Posting-Host: bnn53.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1092339816 24229 83.29.3.53 (12 Aug 2004 19:43:36 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 12 Aug 2004 19:43:36 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:210999 Ukryj nagłówki Kasza i ryz musza byc wstepnie zamoczone w wodzie przez kilkanascie minut bo | |
Zobacz także