Data: 2001-02-08 17:17:13
Temat: Re: grzaniec+...
Od: "ProTerra" <p...@z...top.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
oczywiscie zapomnialem o dodaniu do srodka ziol ktore sie lubi, przepraszam
Michal nowy)
ProTerra napisał(a) w wiadomości: <95uguo$skp$1@baca.zakopane.top.pl>...
>grubosc ok 2-3 mm moze byc troche grubiej, dobre nie tylko na drugi dzien,
>wspaniale do podrozy bo nieprawdopodobnie syca. Nowy
>asia napisał(a) w wiadomości: <3a8291db$1@news.vogel.pl>...
>>
>>ProTerra <p...@z...top.pl> wrote in message
>>news:95u36t$mhk$1@baca.zakopane.top.pl...
>>> ja daje dogrznego wina i piwa domowe krakersy (wytrawne):
>>> trzy jajka,
>>> maka, tluszcz,ser zolty tarty (wszystkiego po 30 dkg
>>> zpo wyrobieniu rozwalkowac na cieki placuszek, kroic lub wycinac
>szklanka.
>>> piec na zloto. Niezwykle sycace.
>>O! Jesli zrobie je dzien wczesniej to czy beda dobre czy tez najlepsze sa
>>takie swiezutkie? I jak cienki ten rozwalkowany placuszek: 1/2 cm, mniej?
>>Nie dodajesz zadnego proszku do pieczenia?
>>asia
>>
>>
>
>
|