Data: 2002-01-24 21:31:24
Temat: Re: imieniny męża
Od: c...@i...pl (Marychna)
Pokaż wszystkie nagłówki
"Marychna" wrote ...
<color><param>7F00,0000,0000</param>> Jajka faszerowane
</color>><color><param>0000,0000,8000</param>"Ania Derejski"
<<a...@v...ca></color>
<bold>Subject: <color><param>0000,0000,8000</param>Re: imieniny =?ISO-8859-
2?Q?m=EA=BFa?=</bold></color>
><color><param>7F00,0000,0000</param>>
</color>Kurde balans, za przeproszeniem, tak mi sie podoba ten przepis.
Kiedys zrobilam takie skorupy faszerowane. Chyba nawet
smakowaly ale
mielismy problem z wybobyciem tych jaj ze skorupy.
Juz nie bardzo podobalo mi sie kiedy ukladalam je na lisciach
salaty
a potem nie wiedzialm czy to cachnacc nozem i wcinac nie
tylko ze smakiem ale ze skorupami i salata czy zawartosc
wydobywac
lyzeczka jak jaja na mieko. Jak to zjesc eleganco ???
Wysypac sie tego przeciez nie da...
Ania
Kochana Aniu otorz donosz ze owe jajka poprostu wyjada sie ze
skorupki mala lyzeczka lub wilelczykiem.
Marychna
<nofill>
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|