Data: 2005-12-12 14:21:43
Temat: Re: indyk
Od: Jędrek <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisał w
wiadomości news:o5dqp1pkir6k81o4de13fmvp9rbi3hpo3d@4ax.com...
> On Sun, 11 Dec 2005 23:38:21 +0100, "dzus" <d...@o...pl> wrote:
>
>>
>>U?ytkownik "blabla" <m...@o...pl> napisa? w wiadomo?ci
>>news:dni60b$ksa$1@news.onet.pl...
>>> MOj maz wydumal ze mam na swieta zrobic calego indyka.. \
>>> Przyznm ze jeszcze nie robilam go w tej wersji.. wiec moze jakies
>>> porady?.. jakie przyprawy jak doprawic ile srednio piec i w jakiej temp?
>>>
>>> mona
>>>
>>Ja zawsze przyprawiam podobnie jak kurczaka, ale robie to dzie? przed
>>pieczeniem i indor idzie na balkon
>>pieczesz go z regu?y 1kg =1 godzina
>>czyli ?eby dobrze si? upiekl indyk ma ok 7-9 kilo
>>wi?c ko?o 7 godzin
>>
kobieto staranie upakowana, dlaczego jesteś tak uparta i nie ustawisz sobie
prawidłowego kodowania, czy to takie trudne :(
az
|