Data: 2004-01-14 09:14:47
Temat: Re:jabłka pieczone
Od: "Sowa" <m...@b...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Kinga 'Słowotok' Macyszyn" <k...@b...gazeta.pl>
napisał w wiadomości news:bu0st6$ihr$1@opal.futuro.pl...
> Cynamon to podstawa, takie np. jabłka bez cynamonu to nie są jabłka :).
O!, Kinga jesteś boska, a ja siedzę i myślę, co tu zrobić na 2 śniadanie
dzieciom.
Opracowałam ostatnio nowy patent na jabłka pieczone.
Jabłka przekroić na pół, wyjąć gniazdo nasienne, posypać orzechami i
obranymi ze skórki migdałami, rodzynkami i pokrojonymi w paski suszonymi
morelami, cynamonem i siup do piekarnika na najniższą półkę.
Pieczemy aż migdały i orzechy się zrumienią - ale nie przypalą. :-)
Pycha!
Sowa
|