Data: 2005-09-18 22:38:02
Temat: Re: jak ładnie usmażyć pangę? (pilne!)
Od: "Marcin" <m...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ale dlaczego nie podobaja ci sie przepisy na rybe z pieca??? Jest zdrowsza i
mozna ja przyrzadzic na 1000 sposobow. Po co smazyc (mam nadzieje, ze robisz
to na oliwie z oliwek Extra vergin chociaz) i to do tego w panierce???
A poza tym po co zamrazac rybe?? Kupuj swieze, sa smaczniejsze, lepsze i
zdrowsze.
pozdrawiam,
Marcin
Użytkownik "Aurelie" <a...@g...pl> napisał w wiadomości
news:dgf1u8$rqk$1@inews.gazeta.pl...
> Żaden z przepisów, które wyszperałam w necie mi nie bardzo odpowiada -
> chcę
> ją usmażyc na patelni, a nie piec w piekarniku (a tylko takie przepisy
> znalazłam). Ostatnio kiedy ją smażyłam - odlazła mi cała panierka, może
> cos
> zrobiłam nie tak? (najpierw pieprz, sól, czosnek, zioła prowansalskie,
> potem
> jajo i mąka, bez panierki). Proszę ślicznie o jakies szybciutkie rady, bo
> rybka własnie mi sie rozmraża, a ja robię sie coraz barrrdziej głodna ;-)
>
> Agnieszka
>
>
|