Data: 2000-04-15 21:29:41
Temat: Re: jak przyrządzić prawdziwe cordon bleu -szukam przepisu ???????
Od: "Danka" <j...@n...nl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Feliks <f...@p...net> schreef in berichtnieuws
8da0hl$abl6$...@n...news.prodigy.com...
>
>
>
> widac jakis zmyslny restaurator nie mial co zrobic z resztkami szynki i
> sera.....
> F.
> PS. kiedys w gospodzie GS na Mazurach jadlem kotlet schabowy nadziewany
> serem...nazywal sie kotlet po tatrzansku i byl pycha. Watpie czy kucharka
z
> tej gospody czytala francuskie ksiazki, ale wiem, ze tez napewno nie miala
> co zrobic z obeschnietym, pokrojonym w plasterki, serem lezacym w ladzie
> chlodniczej na przekaske do gorzaly...
>
> A schabowy z serem w srodku to dla mnie "szwajcar" czy tez kotlet po
szwajcarsku jak ktos woli. I twedlug mnie tez jest pycha!
Pozdrawiam,
Danka
|