Data: 2003-02-16 17:31:36
Temat: Re: jak rozmrozic?
Od: "Miranka" <a...@m...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Marta Trzaska" <m...@m...net.pl> wrote in message
news:b2nlct$d7u$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Prosze bardzo, smacznego i na zdrowie :)
Dziękuję:)
Rybka rozmrażała się przez noc, rano została natarta oliwą, cytryna, solą,
pieprzem i koperkiem (mrożonym, który pachnie jak świeży:), po czym wróciła
sobie do lodówki. Przed obiadem powędrowała na aluminiową folię pomazaną
oliwą, skórką do dołu, na wierzch dostała grubą warstwę smażonych pieczarek,
została zapakowana szczelnie i wsadzona do pieca na ~ 30 min plus 5 minut po
rozpruciu folii, (już była gotowa, ale czekała, aż ryż się dogotuje).
Została skonsumowana z wielkim apetytem z ryżem, sałatką z cykorii i białym
winem. Była soczysta i absolutnie przepyszna:)))))
Anka
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|