| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news2.icm.edu.pl !fu-berlin.de!uni-berlin.de!pd9ee2ff0.dip0.t-ipconnect.DE!not-for-mail From: Ewa Dacko <e...@k...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jak się robi różowy lukier? Date: Tue, 27 Jan 2004 16:38:41 +0100 Lines: 13 Message-ID: <bv60no$no36s$1@ID-193986.news.uni-berlin.de> References: <bv5vmq$go7$1@nemesis.news.tpi.pl> <bv60ia$b11$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pd9ee2ff0.dip0.t-ipconnect.de (217.238.47.240) Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.uni-berlin.de 1075217976 24906972 217.238.47.240 ([193986]) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 X-Accept-Language: pl, en-us, en In-Reply-To: <bv60ia$b11$1@atlantis.news.tpi.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:189003 Ukryj nagłówki Wkn: | |
Zobacz także