| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-01-27 15:17:38
Temat: jak się robi różowy lukier?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-01-27 15:34:52
Temat: Re: jak się robi różowy lukier?
Użytkownik "Ketia" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:bv5vmq$go7$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
>
>
po pierwsze formuluje sie pytanie nie tylko w tytule
po drugie dodaje sie na przyklad nieco soku z burakow lub gotowego barwnika
kupionego w sklepie
wkn
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-01-27 15:38:41
Temat: Re: jak się robi różowy lukier?Wkn:
> po drugie dodaje sie na przyklad nieco soku z burakow lub gotowego barwnika
> kupionego w sklepie
/me dodaje soku malinowego raczej (domowego, albo takiego
skoncentrowanego z Herbapolu z cyklu "Owocowa Spiżarnia").
Te buraki to musi byc chyba czuc?
Pozdrawiam,
Evva
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-01-27 15:55:38
Temat: Re: jak się robi różowy lukier?
Użytkownik "Ewa Dacko" <e...@k...pl> napisał w wiadomości
news:bv60no$no36s$1@ID-193986.news.uni-berlin.de...
>
> /me dodaje soku malinowego raczej (domowego, albo takiego
> skoncentrowanego z Herbapolu z cyklu "Owocowa Spiżarnia").
> Te buraki to musi byc chyba czuc?
>
nie sądzę, są słodkie z natury :)
a sok malinowy oczywiście, zapomniałam o nim :)
wkn
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-01-27 16:01:40
Temat: Re: jak się robi różowy lukier?Wkn:
>>Te buraki to musi byc chyba czuc?
> nie sądzę, są słodkie z natury :)
Bo chyba moja wyobraznia zrobila male naduzycie i pomyslalam
sobie u lukrze o smaku barszczu. Takiego dobrze czosnkowego ;)
Evva
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-01-27 16:07:38
Temat: Re: jak się robi różowy lukier?ja wiem jak sie robi zolty snieg :):)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-01-27 16:17:12
Temat: Re: jak się robi różowy lukier?In article <bv622r$nj3v6$1@ID-193986.news.uni-berlin.de>,
Ewa Dacko <e...@k...pl> wrote:
> Wkn:
>
> >>Te buraki to musi byc chyba czuc?
>
> > nie sądzę, są słodkie z natury :)
>
> Bo chyba moja wyobraznia zrobila male naduzycie i pomyslalam
> sobie u lukrze o smaku barszczu. Takiego dobrze czosnkowego ;)
Kolor buraków jest barszo intensywny i niewiele soku buraczanego do tego
potrzeba.
Władysław
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |