Data: 2003-03-22 22:22:23
Temat: Re: jak zrobić ?
Od: "Roman Rumpel" <r...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Marta Trzaska" <m...@m...net.pl> napisał w wiadomości
news:b5ikb5$or4$1@nemesis.news.tpi.pl...
Proponuję pory ugotować na niecałkiem miękko i potraktować je bułeczką z
masełkiem ( zupełnie jak fasolkę szparagową)
Pychaaa.
Druga wersja
Mieszam cienko pokrojone pory z groszkiem konserwowym, połową startego na
grubej tarce jabłka i doprawiam
sosem majonezowym. Można dodać odrobina startego żółtego sera.
Sos majonezowy _
a) sam majonez
b) majonez ze śmietaną
c) majonez z jogurtem
d) dowolne z powyższych z dodatkiem kieliszka czerwonego wermutu
wszystko doprawione małą szczyptą cukru i oczywiście pieprzem.
Pozdrawiam Roman Rumpel
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|