| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Gosia <x...@y...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jak zrobić żeby kryształ cukru uformował sie na patyczku? Date: Sun, 21 Nov 2004 21:41:25 +0100 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 13 Message-ID: <cnquhc$6b2$1@inews.gazeta.pl> References: <cnn0vd$4ig$1@inews.gazeta.pl> <cnnksa$bqv$1@inews.gazeta.pl> <cnnt3c$bim$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: dmy82.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1101069676 6498 83.24.80.82 (21 Nov 2004 20:41:16 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 21 Nov 2004 20:41:16 +0000 (UTC) In-Reply-To: <cnnt3c$bim$1@atlantis.news.tpi.pl> X-Accept-Language: en-us, en X-User: gosialopacinska User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:222226 Ukryj nagłówki JerzyN wrote: | |
Zobacz także