| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Beata Łuczak" <b...@g...SKASUJ-TO.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jak zrobić żeby kryształ cukru uformował sie na patyczku? Date: Tue, 23 Nov 2004 10:31:05 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 20 Message-ID: <cnv3h9$jh0$1@inews.gazeta.pl> References: <cnn0vd$4ig$1@inews.gazeta.pl> <cnnul6$pjt$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: foxy.lonet.gdynia.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1101205865 20000 172.20.26.235 (23 Nov 2004 10:31:05 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 23 Nov 2004 10:31:05 +0000 (UTC) X-User: beluczak X-Forwarded-For: 172.16.1.31 X-Remote-IP: foxy.lonet.gdynia.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:222480 Ukryj nagłówki A.L. <a...@n...wp.pl> napisał(a): | |
Zobacz także