| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "akiloni" <a...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jaka konsystencje powinno... Date: Thu, 6 Mar 2008 15:39:35 +0100 Organization: Onet.pl Lines: 12 Message-ID: <fqovn5$qvo$1@news.onet.pl> References: <fqon99$sis$1@news.onet.pl> <47cff41b$1@news.home.net.pl> NNTP-Posting-Host: rd.ists.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=response Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1204814373 27640 87.239.216.23 (6 Mar 2008 14:39:33 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 6 Mar 2008 14:39:33 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3198 X-Sender: 3OeRT6o6uDaHBYaBfGQsd/JZDVjEvX/P X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:311187 Ukryj nagłówki Użytkownik "Krystyna Chiger" <k...@h...pl> napisał w | |
Zobacz także