Data: 2008-03-07 12:22:31
Temat: Re: jaka konsystencje powinno...
Od: "Gosia" <g...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "akiloni" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:fqovn5$qvo$1@news.onet.pl...
> Użytkownik "Krystyna Chiger" <k...@h...pl> napisał w
> wiadomości news:47cff41b$1@news.home.net.pl
>> Użytkownik akiloni napisał:
>>> Proszę powiedzcie jaka konsystencję powinno mieć ciasto na pyzy.
>>> Co robicie ( dodajecie ) jeżeli ciasto jest zbyt luźne.
>>
>> Jeżeli dobrze odciśniesz utarte ziemniaki, to ciasto nie będzie za
>> luźne.
Dokładnie.
1/3 gotowanych ziemniaków i 2/3 utartych dobrze odciśnietych. Nic więcej nie
potrzeba, zawsze wychodzą idealnie
Pozdrawiam GOsia
|