Data: 2002-11-17 19:28:52
Temat: Re: jaki deser hiszpanski???
Od: "Atena" <f...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:s6hftughpt76qmvqr5cojui2s56btq5eak@4ax.com...
> arroz con leche
>
> ryz na mleku, na slodko , z odrobinma skorki pomaranczowej,
> odbrze obsypany cynamonem, zadziwiajaco plynny i na zimno (gors
> se obryzgalam jedzac)
>
> Trys
> K.T. - starannie opakowana
U mnie nigdy nie ma szans wystygnac, bo pochlaniany jest przez rodzine
prawie od razu po ugotowaniu:)
Posypuje jeszcze platkami migdalowymi i gotuje mleko razem z kora cynamonu
(3-4 patyczki)
pozdrawiam
Atena
|