Data: 2005-10-20 20:06:23
Temat: Re: jaki mikser
Od: "bebekot" <b...@v...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Dnia Thu, 20 Oct 2005 20:23:58 +0200, jacenty napisał(a):
>
> > I tu jest pies pogrzebany jak to się zwykło mówić. Większość sprzetu AGD
> > dostępnego na rynku jest oparta najczęściej na częściach wykonanych z
> > tworzyw sztucznych. pomimo tego że obecnie tworzywa te są dość trwałe to
> > jednak zawsze trafi się jakiś kiepski element, który ulegnie awarii.
> > Przypuszczam że jedynie jakieś kombajny przemysłowe, czyli sprzęt
> > specjalistyczny może spełnić Twoje wymagania. Jednak zakup czegoś takiego to
> > spory wydatek, ale chyba wart tego przy intensywnej eksploatacji. Pozdro
Niedawno przerabiałam temat maszynek do mielenia mięsa. Niestety te, które sa
ogólnodostępne nie są zbyt "mocne".Kupiłam niestety Zelmera typ Dorota.
Oglądałam w internecie bardziej profesjonalne - pewnie mocniesze ale niestety
cena ich była powalająca. To samo pewnie bedzie z mikserami. Za sprzęt
profesjonalny niestety trzeba sporo zapłacić. Ale jak ma się psuć AGD co 3 lata,
tak jak u mnie, to może lepiej wydać jeszcze raz tyle i miec na lata.Tym
bardziej, że u mnie dużo się gotuje, piecze, przerabia i AGD jest mocno
eksploatowane. Mój mąż mi już dawno powiedział, że nie dla mnie te sprzęty "dla
amatorów", którzy gotują czy pieką raz na tydzień.
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|