Data: 2007-09-21 08:33:59
Temat: Re: jaki sos do ryby?
Od: "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Magdalena Bassett" <i...@b...com> napisal w
wiadomosci news:13f0uc7bmgkdj58@corp.supernews.com...
> Tak, ja zwykle uzywam swiezego pieprzu i krusze go w mlynku nastawionym na
> grube mielenie.
Wlasnie usilowalam zmielic pieprz w blenderze, ale niesety nic z tego.
Ostatecznie pokruszylam troche tluczkiem, ale tez nie wszystkie ziarenka sie
skruszyly. Mlynek niestety mam taki, co mieli od razu drobno.
Zastanawiam sie, jak inaczej sobie z tym poradzic nastepnym razem, bo cale
ziarenka chyba niezbyt jadalne beda...
Pozdrawiam
Barbara i Marysia
|