| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!pcmedia.com.pl!news .man.szczecin.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.internetia.pl!isdnet!diablo.thepla net.net!newsfeed00.sul.t-online.de!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!fu-be rlin.de!uni-berlin.de!glubsche.ukbf.fu-berlin.DE!not-for-mail From: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jakie wino do founde? Date: Mon, 12 Nov 2001 13:19:49 +0100 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 13 Message-ID: <3...@z...fu-berlin.de> References: <9so7to$d80$1@news.tpi.pl> <0...@p...pl> <9soaf0$72e$1@news.tpi.pl> <0...@p...pl> <9sod97$3i0$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: glubsche.ukbf.fu-berlin.de (160.45.180.154) Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: fu-berlin.de 1005567446 38682961 160.45.180.154 (16 17 19) X-Mailer: Mozilla 4.78 [en] (Win98; U) X-Accept-Language: de,en,pl,cs,ru Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:80696 Ukryj nagłówki > Z tego co wiem i wypróbowałam to można dodać serów miękkich z | |
Zobacz także