Data: 2002-07-24 09:45:34
Temat: Re: jarzyna do obiadu
Od: oshin <o...@d...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
PatryCCCja napisał:
>argh wrote:
>> Zastanawia mnie jednak stwierdzenie w tym przepisie, ze cukinia nie chlonie
>> tluszczu. (???)
>
>a smazylas kiedys baklazana? jesli tak to znasz roznice i z latwoscia
>zrozumiesz o co chodzilo :)
hehehe
no tak, baklazan robi sluuuup i nie ma oliwy ;)))
a cukinia troszke zostawia, ale tez nie duzo
dlatego ja to zawczasu smaruje z jednej i drugiej strony oliwa niech
se wchlonie ;)))
oshin, co kocha cukinie mniam mniam
a wczoraj znowu byla na obiad, jakichsik byl przepis na grupie ze
kurczak w baklazanie i bekonie, niniejszym donosze ze po zamianie
baklazana na cukinie a bekonu na szynke chlopska tyz bylo pyszniutkie
!
:)
--
oshin
--
wolnosc, to przywiazanie do rzeczywistosci
|