Data: 2001-01-24 18:52:35
Temat: Re: jeszcze cos z kapusty pekinskiej
Od: "maua piegowata" <m...@b...artcom.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Magda Rzepka <m...@i...zabrze.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:3...@i...zabrze.pl...
> Zaciekawionej Marzce odpowiadam :)
>
> Zawiniete golabki ukladam w naczyniu zaroodpornym, podlewam rosolem (ach
> ten nieszczesny rosol ;) z kostki tez moze byc ... ) potem do piekarnika
> (elektryczny na 30 min w 180-200 stopni), jesli rosolu malo, podlewam
> delikatnie w trakcie.
> Sos owszem: pomidorowy, czasem z dodatkiem papryki.
>
> Pozdrawiam :))
> M.
jery!!! ja te pysznosci musze miec w piontek na obiad!!!!!!!!!!!!!!
ale smaka narobiliscie ze japitole!
:))))) ale dzieki, bo mi sie po malu pomyslu zaczynaly konczyc:)
pozdry Monika
|