Data: 2001-09-19 21:51:07
Temat: Re: jeszcze raz...
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
ale przed oliwa wyjmij pestki, krojac papryczki na pol.
Do krojenia zaloz gumowe rekawiczki (najlepiej chirurgiczne, jadnorazowe)
(nie zartuje !). Jezeli dotykalas pappr" ... nie dotykaj nosu, ani oczu
zanim sobie - porzadnie - raczek nie wyszorujesz...
pa.. pa ?
--
Niesz !
Kah'reIk <m...@k...com> a écrit dans le message :
9ob300$pml$...@g...uci.agh.edu.pl...
>
> Użytkownik MechaGodzilla <m...@n...pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych
> napisał:9oauco$kh0$...@n...tpi.pl...
> > ...jak diabli posiadam na krzaczku w doniczce. dojrzewały pomalu, ale
> teraz
> > wszystkie zrobily się ciemnoczerwone.
> > pytanie: co z nich zrobic, zapodalam sobie dzis świeżą do buzi,
wierzylam
> że
> > sa tylko z deczka (ukłon w strone KT) ostre, ale wypiłam chyba litr
> > mineralnej zeby ugasic ogien w gardle i przelyku.
>
> Hejeczka;-)))
>
> Musze szybko pisac, bo brat czuwa;-))) Zrob sobie papryczki w oliwie, a
jaka
> bedziesz miala aromatyczna oliwke, rewelacja;-))))) Poza tym powiedz co to
> za oliwki, moj chlop jest maniakiem ostrych rzeczy, spija tabasco lyzkami,
> wiec taka papryczka to dobry pomysl;-))) Moze sie da je jakos ususzyc,
> kupowalam takie male, czerwone, suszone na Wegrzech i byly super;-))))))))
> Wspanialy dodatek do potraw np. meksykanskich czy pizzy diabelskiej;-)
>
> Pozdrawiam,
>
> Kaliope
>
>
|