Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsfeed.gazeta
.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Brunix" <d...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: jeszcze raz rabarbarowe Netusi
Date: Sat, 7 Jun 2003 20:10:14 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 37
Message-ID: <bbt9r5$dfl$1@nemesis.news.tpi.pl>
References: <bbqo7e$6v4$1@nemesis.news.tpi.pl>
<9...@4...com>
NNTP-Posting-Host: pogonet.jest.one.pl
X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1055009446 13813 80.55.130.130 (7 Jun 2003 18:10:46 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Sat, 7 Jun 2003 18:10:46 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:159157
Ukryj nagłówki
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:9f74evsqp4bp4iblhcqmre1vkqh02uek54@4ax.com...
> On Fri, 6 Jun 2003 20:57:21 +0200, "Mary" <m...@a...net.pl>
> wrote:
>
> >Przyłączam się do pochwał - zrobiłam i mimo, że upiekło się na brąz
(trochę
> >o nim zapomniałam) zamiast na złoto już prawie zniknęło z blaszki:))
> >
> >pozdrawiam
> >Mary
> >
>
> dopisuje sie. choc mialam mikro zakalca - po prostu naczynie , w
> ktorym pieklam bylo za male, wiec ciasto wyszlo wysokie...no i
> pomijam juz fakt, ze zrobilam z jablkami i orzechami
> wloskimi...jakmnie Kasia zapytala, jedzac, a co to za ciasto -
> powieedzialam - ciasto z rabarbarem...dziecko moje zamurowalo z
> lekka
>
> Pierzu
> K.T. - starannie opakowana
Ja równiez skladam swój wdzieczny podpis pod tymi pochwalami. Dlugo sie
zabieralam do upieczenia tego ciasta no i wreszcie dzis nastal ten dzien!
Posiadam antytalent do wypieków i rzadko co mi wychodzi, ale ciasto
rabarbarowe - REWELACJA.
Dodam tylko, ze juz sie troche scwanilam. Biore sie za pieczenie ciast,
które grupowicze okreslaja: "szybkie do zrobienia: i co najwazniejsze
"zawsze wychodzi".
Dzieki Wam, mam juz kilka sprawdzonych i niezawodnych przepisów.
Pozdrowionka
Brunix
|