Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail
From: "Dorota***" <d...@o...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: jeszcze raz rabarbarowe Netusi
Date: Tue, 10 Jun 2003 16:59:41 +0200
Organization: news.onet.pl
Lines: 38
Sender: d...@o...pl@213.199.194.3
Message-ID: <bc4rpj$hkm$1@news.onet.pl>
References: <bbqo7e$6v4$1@nemesis.news.tpi.pl>
<9...@4...com>
<bbt9r5$dfl$1@nemesis.news.tpi.pl> <bbtf8e$nua$1@news.onet.pl>
<bbuqt9$5dg$1@nemesis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: 213.199.194.3
X-Trace: news.onet.pl 1055257203 18070 213.199.194.3 (10 Jun 2003 15:00:03 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 10 Jun 2003 15:00:03 GMT
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:159510
Ukryj nagłówki
Cześć
Mogłabyś mi podesłać wszystkie, prócz babki (nie wyszła 2x, więcej nie
próbuję) i mieszanego (wychodzi!)? Albo choć drożdżowe, jeszcze nigdy nie
robiłam, proszęęęęę........
Dorota
> 1. Babka jogurtowa, którą robiłam 2 razy i za każdym razem wyszła
> rewelacyjna
> 2. Mieszane pałką - ktoś kiedyś podał taki szybki przepis na coato o
takiej
> właśnie bliżej nie określonej nazwie.I wydaje mi się, że można je piec z
> owocami, bo jest dość gęste i owoce raczej nie powinny opaść na dno. Tak
> szybkiego w przygotowaniu ciasta jeszcze nigdy nie widziałam.
> 3. Biała dama - to raczej deser, bo się robi na zimno, ale jest pyszne i
> super szczególnie w upały (teściowa degustowała i bardzo smakowało)
> 4. Szarlotka - smakowała również teściowej, która ma złote ręce do
wypieków
> 5. Ciasteczka piwne
> 6. Jagodzianki
> 7. Ciasto ze śliwkami (w poprzednim sezonie było bardzo popularne)
> 8. No i robię jeszcze ciasto drożdżowe, ale to już z przepisu, który mam w
> swojej książce kucharskiej. Wychodzi mi bardzo ładne i oczywiście smaczne.
>
> Jeśli interesuje Cię któraś z podanych przeze mnie pozycji, to moge
podesłać
> Ci na maila.
> Wszystkie przepisy mam pod ręką, bo jak tylko jakiś mi wpadnie w oko, to
> zaraz kopiuję sobie do mojej drugiej "wirtualnej książki kuchrskiej",
czyli
> na dysk.
>
> Brunix
>
>
|