Data: 2001-08-21 14:39:34
Temat: Re: kabaczek, czyli ciąg dalszy mojego cyklu:-)
Od: "MechaGodzilla" <k...@w...ps.pl.NOSPAM>
Pokaż wszystkie nagłówki
niestety nie:(((
Mechcia
Użytkownik "Barbara Jarosik" <b...@a...pl> napisał w wiadomości
news:9lt198$71r$1@news.tpi.pl...
> Moj "chlopina" (marne 192 cm) sam nalegal zeby wziac troche tych warzywek
od
> jego mamy i je przyrzadzac...
> Moze i Twoj sie przekona.
>
> Pozdrawiam - Basia
>
> Użytkownik "MechaGodzilla" <k...@w...ps.pl.NOSPAM> napisał w
wiadomości
> news:9lrji3$4f4$1@news.tpi.pl...
> > Basiu! Jak tak dalej będziesz pisać o tych kabaczkach to polecę i kupię
na
> > rynku a moja chl;opina będzie miała zmartwioną minę.
> > pozdrawiam
> > Mechcia, dzis w pracy więc pogoda na medal...
> > wrr
> >
> > Użytkownik "Barbara" <b...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> > news:9lqog3$aau$1@news.tpi.pl...
> > > Kolejną potrawą a raczej dodatkiem do obiadu był kabaczek z tartą
bułką.
> > > Kabaczka po obraniu pokroiłam w kostkę, wrzuciłam na głęboką patelnię
na
> > > rozgrzany olej i tak się smażył az się zezłocił.
> > > Do tego zrobiłam tartą bułkę (susze sobie grahamki) z masłem - tak jak
> do
> > > polania kalafiora czy fasolki.
> > >
> > > Taki kabaczek podsmażony na rozgrzanym tłuszczu bez dolewania wody nie
> > > rozmięka i jest bardzo smaczny.
> > > Jak ktoś liczy kalorie to może go zjeść bez bułki, tylko trochę
posolić.
> > >
> > > pozdrawiam i dalej myslę co dalej robic z tych potworów;-)))
> > > Basia
> > >
> >
> >
>
>
|