Data: 2002-01-10 14:13:53
Temat: Re: kanapki do podgrzewania w mikrofali?
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Monika <m...@a...net> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:a1k7bp$1pa$...@p...acn.pl...
>
> :
> Rozumiem, ze chodzi o "chrupkość"? Nie wiem.
I tak i nie, bo np. jesli wsadzisz do mikrofali kajzerkę na normalny tryb,
to może Ci twardy gumolit wyjść. A na funkcji crisp pięknie sie robią
grzanki z najzwyklejszego chleba z wedliną i plastrem sera. W środku może
być plaster ogórka, oliwka, kawałek grzybka, co lubisz. I posypane ostrą
papryką, a na gotowe keczup. Uwielbiam takie.
Mogą być też takie: chlebek biały + tuńczy z puszki w sosie własnym + ser +
plastry ogórk akonserwowego pod serem +majonez na gotowe.
albo: szynka, plasterek jajka na twardo + ser + co tam chcesz
Wariacji może być dużo
Wkn
|