Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsfeed.gazeta
.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Gocha" <m...@o...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: kapusta kiszona zasmażana przemyslenia :-)
Date: Thu, 31 Jul 2003 14:12:55 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 42
Message-ID: <bgb161$91a$1@nemesis.news.tpi.pl>
References: <bgauco$q08$1@nemesis.news.tpi.pl> <10lv5hss3q04q$.dlg@Lia.pyry.net>
<bgb0pm$5cl$2@nemesis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: linux.hospital.com.pl
X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1059653634 9258 213.25.98.66 (31 Jul 2003 12:13:54 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Thu, 31 Jul 2003 12:13:54 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4807.1700
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4910.0300
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:167573
Ukryj nagłówki
Ale ja chciałam jaki kolwiek jak najbardziej domowy przepis na kapustę
zasmażaną a Wy jak zwykle przyczepiacie sie do tego czego nie potrzeba
zamiast dać konkretną odpowiedź.
Dzięki za pomoc
Gocha
--
Małgorzata Gawłowska
Szpital Wojewódzki BB
tel. (033) 102 33 35
Użytkownik "maruda - Ryszard" <maruda_smurf@#usun#gdynia.mm.pl> napisał w
wiadomości news:bgb0pm$5cl$2@nemesis.news.tpi.pl...
> Dnia 2003-07-31 13:59, osoba przedstawiająca się jako 'Lia' zechciała
> zauważyć:
>
> > Dnia 2003-07-31 13:28:43 w sprzyjających i niepowtarzalnych
okolicznościach
> > przyrody grupowicz *vip* skreślił te oto słowa:
> >
> >
> >> zauwazyłem bardzo interesujące zjawisko :-))))))
> >> zazwyczaj to knajpy chcą sie zblizyć do smaku domowego gotowania, a tu
na
> >> tej liście już nie raz czytam ,że listowicze chcą nasladować
restauracje
> >>:-)))))
> >
> > Często jest tak, ze jedząc coś w restauracji wydaje sie, ze to najlepsza
> > rzecz pod słoncem, czesto sie tak dzieje jesli nie miało sie okazji
> > spróbowac tej potrawy wykonanej domowym sposobem gdzie indziej...
> > Jest to IMO kwestia ilosci doswiadczen z daną potrawą.
> >
>
> Myślę, że jest to kwestia doświadczeń kuchennych w ogóle, a nie li tylko
> z jednym przepisem.
>
>
> R.
>
|