| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!not-for-mail From: "Magdalena" <m...@a...pw.edu.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: knedle słowackie/parzaki Date: Mon, 8 Sep 2003 22:51:15 +0200 Organization: http://news.icm.edu.pl/ Lines: 13 Message-ID: <bjiq45$mfg$1@SunSITE.icm.edu.pl> References: <bjiiii$ae8$1@foka.acn.pl> <bjiptn$epe$1@foka.acn.pl> NNTP-Posting-Host: chello062179062041.chello.pl X-Trace: SunSITE.icm.edu.pl 1063054278 23024 62.179.62.41 (8 Sep 2003 20:51:18 GMT) X-Complaints-To: a...@i...edu.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 8 Sep 2003 20:51:18 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:172755 Ukryj nagłówki z tego co słyszałam to jest zwykłe drożdżowe ciasto tyle, ze gotowane na | |
Zobacz także