| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfe ed.atman.pl!not-for-mail From: kleju <p...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: knedliki Date: Mon, 02 Jul 2007 16:48:58 +0200 Organization: ATMAN Lines: 6 Message-ID: <f6b386$hvb$1@node1.news.atman.pl> References: <f64pab$t9r$1@node1.news.atman.pl> <f667u9$m47$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: nat0-waw.rtr.bait.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: node1.news.atman.pl 1183387719 18411 195.225.121.1 (2 Jul 2007 14:48:39 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 2 Jul 2007 14:48:39 +0000 (UTC) User-Agent: Thunderbird 2.0.0.4 (Windows/20070604) In-Reply-To: <f667u9$m47$1@news.onet.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:298353 Ukryj nagłówki > Do bulczanych mozna dac troche drozdzy, ale niekoniecznie. Bez drozdzy | |
Zobacz także