Data: 2007-11-19 18:37:06
Temat: Re: konserwanty/substancje szkodliwe - w jakich produktach
Od: "Szczepan Białek" <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Szuwarek" <jarek_arek[ciecie]@wp.pl> napisał w wiadomości
news:fhs7j1$4ro$1@news.dialog.net.pl...
>
>>
>> Nie jest ważny stopień przetworzenia - ważne jest aby produkty roślinne
>> poddać wcześniej fermentacji (wino i chleb drożdżowy jest ok - winogrona
>> i
>> kasza mniej)
>> S*
>>
>>
> Pierwsze slysze, ze wino jest zdrowsze od winogron. Na jakim uniwerku
> wykladaja takie rzeczy? Moze sie zapisze?;)
Nie wiem. Pewnie w różnych krajach są też różne szkoły. Wino ma mniej
kalorii niż winogrona a tyle samo minerałów.
>
> P.S. A jak jest z wodka i ziemniakami?
Np. rozbitków ratuje się wódką a nie ziemniakami.
S*
>
|