| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!not-for- From: "Dalida" <d...@b...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: koper anyżowy Date: Wed, 8 Nov 2000 19:40:25 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl Lines: 8 Message-ID: <8uc6g3$1k5$1@news.tpi.pl> References: <8u0nfl$h0i$1@news.tpi.pl> <8u4ifa$qd0$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pb37.szczecin.ppp.tpnet.pl X-Trace: news.tpi.pl 973708611 1669 212.160.42.37 (8 Nov 2000 18:36:51 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: 8 Nov 2000 18:36:51 GMT X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:36860 Ukryj nagłówki Więc mam go schrupać na surowo? Z tego co pamietam, nie za afrodyzjak miał | |
Zobacz także