| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.task.gda.pl!newsfeeds.belnet.be!news.belnet.be!news-spur 1.maxwell.syr.edu!news.maxwell.syr.edu!sunqbc.risq.qc.ca!news.uunet.ca!nnrp1.uu net.ca.POSTED!not-for-mail From: "slav" <s...@s...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <98tjj5$7f$1@news.tpi.pl> Subject: Re: koper wloski, czyli fenkul Lines: 21 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200 Message-ID: <1Lot6.157132$Z2.1989778@nnrp1.uunet.ca> Date: Mon, 19 Mar 2001 09:45:31 -0500 NNTP-Posting-Host: 209.151.132.1 X-Trace: nnrp1.uunet.ca 985012285 209.151.132.1 (Mon, 19 Mar 2001 09:31:25 EST) NNTP-Posting-Date: Mon, 19 Mar 2001 09:31:25 EST Organization: UUNET Canada News Reader Service Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:46803 Ukryj nagłówki Bardzo prosto. Ugotuj w wodzie lekko osolonej, ale nie za mocno bo bedzie | |
Zobacz także