Data: 2001-11-26 14:28:50
Temat: Re: koreczki
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik torczyk <t...@y...com> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:9tthr1$1uhs$...@p...acn.pl...
> Poszukuję przepisów na koreczki. Tradycyjne:ser, szynka, oliwka trochę już
> się znudziły, a Wy na pewno znacie jakieś oryginalne połączenia.
> Pozdrawiam,
> torczyk
>
>
wkleję Ci co mam zachowane z tej listy :Koreczki można robić praktycznie ze
wszystkiego. Najszybsze to chyba
takie typu kawałek kabanosa + oliwka, kostka szynki + kawałek ananasa,
mały pomidorek + kostka fety, winogrono + ostry żółty ser, oliwka nadziana
kawałkiem ostrej papryki + kostka sera, itd. Można też robić koreczki na
kawałkach chleba -- np. posmarowaną dość grubą warstwą pasztetu czy pasty
kanapkowej, i czymś udekorowane, korniszonkiem, oliwką, kaparem, kawałkiem
papryki, połówką miniaturowego pomidorka, itd.
Anetek
Wkn
|